Josefina, jag e mamma till en stjärna !

Blogg om allt från himmel o jord !

21 december … december 21, 2007

Filed under: 1 — trollmamma @ 12:51 e m

dec2007-027-kopia.jpgdec2007-006-kopia.jpgjulklappar.jpg

Oj vad fort tiden går … tyckte nyss det var lucia men den sista veckan har rusat iväg verkligen !

Vi e i princip klara med julklapparna, vi har två kvar bara men de fixar vi på söndag. Städandet pågår och lär pågå i eftermiddag också, imorgon ska vi undersöka om vi har någon gran på tomten vid stugan, vi tror det, samt fixa belysning och Novavänliga julgranskulor ! Imorgon eftermiddag åker Nova med sin bio pappa till hans föräldrar och är där i typ 1 ½ dygn innan vi hämtar henne vid lunch på julafton, oj vad vi kommer sakna henne men vi vet ju att det fungerat bra och att vi också får njuta av henne på julafton 🙂 ! Och sen har ju vi Nova resten av julen och hela nyår med 🙂 !

”Sjukan” Nova vart hemringd för verkar inte vara något större, hon har definitivt ingen magsjuka iallafall, lite tröttare möjligen bara men enligt mig har man ej magsjuka om man gjort tvåan en gång på 27 timmar … hennes mage e ju knasig o jag förstår fsk rädsla med tanke på att det gått magsjuka !

Älskling kommer hem redan vid tre *jipee* ! Så ikväll blir det mys med kräftsoppa (sååå god e den, toppenrecept) och Bruce Allmighty tror vi ! Jag har sett den men d var länge sedan, ser den gärna igen !

Julkänslan har börjat krypa närmre och när julgranen e inne då e julen här ! Och sen när man ser Nova i julklänning samt träffar våra familjer blir det toppen !

Julafton: Vi kommer vakna på Grand Hotell här i stan 🙂 sen tar vi nog en lugn förmiddag innan vi åker med pappa för att hämta Nova hos sin farmor o farfar ! Hemma igen runt 17, då vi går mot Joels mamma och två av syskonen hemma i byn här.

Juldagen: traditionsenligt är julafton såklart hos mamma och pappa med syskonen och deras barn och respektive, farmor , massa god mat mysig gran med mera !

Resten återstår att se, men vi ska såklart träffa Joels pappa och farmor o mormor o morfar med någon gång !

Hur ser din jul ut ?

 

Lämna en kommentar